Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینما تئاتر خبرگزاری فارس، انیمیشن سینمایی ناخدا دندان خنجری «Captain Sabertooth and the Magic Diamond به کارگردانی راسموس آ سیورتسن و ماریت موم اون محصول کشور نروژ برای سال 2019 است که امسال برای نخستین بار در جشنواره بین المللی فیلم کودک  به اکران آنلاین رسیده است.

این انیمیشن یک ساعت و نیم و در ژانر خانوادگی و کودک است که به صورت دوبله شده در سایت فیلیمو قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این انیمیشن محصول کشور نروژ است و نامزد دریافت سه جایزه در جشنواره های مختلف شده که توانسته جایزه منتخب مردمی را از جشنواره فیلم آماندای نروژ کسب کند.

«ناخدا دندان خنجری» انیمیشنی در ژانر خانوادگی و محصول سال 2019 کشور نروژ است. این انیمشن نامزد دریافت 3 جایزه در جشنواره های مختلف بود که نهایتا توانست جایزه «منتخب مردمی» را از جشنواره فیلم آماندای نروژ کسب کند. داستان درباره دو دزد دریایی است که به برای پیدا کردن برادر گم شده شان راهی سفری دور و دراز می شوند و اما در این میان با یک خون آشام ، یک ملکه عجیب و یک ارتش از میمون های خشمگین روبرو می شوند . دزدان دریایی و پادشاه ماگالا به دنبال الماسی هستند که با آن به آرزوهای خود برسند.

ناخدا دندان خنجری یکی از کسانی است که به دنبال الماس در هفت دریا می گردد و در این بین سفرهای ماجرایی برایش پیش می آید.در سفری که ناخدا به همراه پینکی و ورونیکا دارد به ماگالا می رسد و در آن با ارتشی از میمون ها روبه رو می شود و در نهایت پینکی و برادرش به هم می رسند.

فیلم ناخدا دندان خنجری به کارگردانی ماریت موم اون در سال 2019 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور نروژ و در ژانر خانوادگی و کودک می‌باشد. در این فیلم کایر هیوگن سیدنس، لئونارد والسترند آیک، آیدا لئونورا والسترند آیک، بارتک کامینسکی , شارلوت فراگنر به هنرمندی پرداخته‌اند.

فیلم ناخدا دندان خنجری و گنج لامارا پیش از این نیز دارای داستانی از این قرار بود که پینکی در کودکی پدر خودرا از دست داده و فردی به نام انگشت دراز که یک دزد دریایی است او را بزرگ کرده، او به همراه کاپیتان دندان خنجری برای تصاحب گنج لاماراما به سرزمین لاماراما می رود و ... پینکی نیز به طور اتفاقی با آنها همراه شده و باعث می شود که آنها به سرزمین لاماراما راه پیدا کنند و ...

 

 

یکی از المان های هر انیمیشن سینمایی هیجان و ماجرایی بودن آن است اینکه گروه سنی مدنظر را پای تماشای کار بنشاند این انیمیشن به خوبی توانسته از جاذبه های بصری و المان های مختلف مفهومی برای ایجاد جاذبه استفاده کند و به راحتی قوه تخیل کودک را به کار بیاندازد و در این انیمیشن نیز شاهد هستیم که بچه ها به راحتی می توانند به آرزوهای خود فکر کنند و اینکه می توانند با آرزو کردن و تلاش کردن به آرزوهایشان برسند حال این انیمیشن با المان یک الماس چنین چیزی را به نمایش می گذارد که هر کسی که در ماه کامل الماس نزد او باشد به راحتی به آرزوش می رسد.

نکته دیگر دیالوگ های جاذب انیمیشن به  خوبی توانسته با مخاطب ارتباط برقرار کند و همینطور دوبله خوبی فارسی کار نیز به این جاذبه افزوده چرا که هم از مثل ها و هم  اصطلاحات فارسی به کار افزوده است.

 

انیمیشن ها در تاریخ هنر هفتم با پیشرفت تکنولوژی و با رده های سنی بالاتر مخاطب زیادی درسطح دنیا پیدا کرد و با فروش جهانی که کسب کردند جایگاه مستحکمی هم در سینما کسب کردند. سلیقه مردم در بازه های زمانی مختلف متفاوت است و آمار فروش انیمیشن ها در این سال ها نشان می دهد که سلایق مردم به چه سمت و سویی معطوف شده است و از مهمترین عوامل موفقیت یک اثر این است که رکوردهایی از خود به جا بگذارد نمونه اش از مهمترین انیمیشن های دنیاست که شاهد آن هستیم.

مهمترین نکاتی که باید برای انمیشن ها در نظر داشت طرفداران زیاد پر و پا قرص آن است که شرکت های بزرگ تصاحب گیشه و رشد اقتصادی آن را دارند و در این سال ها با نگاهی به پرفروش ترین انیمیشن های تاریخ سینما که از دل هالیوود بیرون آمده به این تسخیر شتاب زیادی داده و در ایران نیز سالهاست در این عرصه پیشرفت های زیادی کسب شده است.

جذابیت یکی از المان های مهم آثار سینمایی و به خصوص انیمیشن است که در سینمای انیمیشن بدان بسیار توجه می شود و بایستی در ارائه موفق اداب و رسوم و فرهنگ هر کشوری از جمله  کشور ما ایران نیز مدنظر قرار بگیرد. ساختار این انیمیشن سینمایی ناخدا دندان خنجری با شکل و محتوای مناسب توانسته یک انیمیشن با زیبایی شناسی خاص خود سازمان بدهد و یک اثر هنری با نشانه ها و المان های جذاب خلق کند بنابراین شکل این کار بدون واسطه با مخاطب ارتباط برقرار می کند و عامل اصلی روایت درست یا نادرست یا تخیلی کار است.

مینا عبدی، طراح گرافیک، تصویرگر و مدرس دانشگاه درباره انیمیشن در ایران در جایی می گوید: «اگر بخواهیم انیمیشن را نه به مفهوم مدرن و امروزی که در معنای مطلق آن در نظر بگیریم؛ قدمت این هنر در ایران به 3000 سال پیش از میلاد می­ رسد. ظروف سفالی کشف شده از کوه خواجه سیستان وجود علمِ پویانمایی را در تصاویر به وضوح نشان می‌دهد. دور تا دور برخی ظروف این دوره صحنه ­هایی از حرکت بزهای کوهی که به عنوان نمادی از رود بر روی­ کوزه­ های آب نقش می­ شدند؛ پریدنشان از روی بوته ­ها و حرکت در پاهایشان نشان از نخستین بارقه­ های پویانمایی در ایران باستان دارد. اما اگر آن را در مفهوم معاصر خود مورد بررسی قرار دهیم؛ قدری متاخر­تر از سینماست و پیشینه آن به دهه 1950 می ­رسد. به یقین حضور بزرگانی چون مرتضی ممیز و نورالدین زرین‌کلک در پیدایش، رشد و تکامل هنر انیمیشن در ایران نقش بسزایی داشت.

انیمیشن ایران از انیمیشن روز جهان قابل تفکیک نیست. این موضوع ظرفیت­ های این هنر را در ایران نامحدود به نظر می ­رساند. کشور ما قابلیت‌های فرهنگی و ظرفیت ­های قابل توجهی در زمینه هنرهای گوناگون دارد؛ و هنر انیمیشن، از این قاعده مستثنی نیست. بزرگترین سرمایه ایران هنرمندان مستعد است که در مسیر تعالی اصرار می­ ورزند. به باور من علاقه به پیشرفت در جامعه ما، پیش برنده و محرک ارزشمندی‌ست. هنر انیمیشن به عنوان هنری نوپا به ویژه در یک دهه گذشته با سرعتی بی­ سابقه به رشد و تکامل نزدیک می­ شود.»

احمد سفلایی، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما نیز درباره عناصر مهم یک انیمیشن می گوید:«به صورت کلی می ­توان دو مولفه اصلی را در ساخت انیمیشن نام برد. نخست ایده و داستان: هنرمند انیمیشن، ایده­ هایش را برای ساخت انیمیشن تبدیل به داستان می­ کند که ساخت آن تنها به صورت انیمیشن قابل انجام است. دوم: طراحی بصری از جمله مکان­ ها و صحنه­ های آن، ظاهر شخصیت ­ها، فرم­ ها و رنگ­ های تصویر و جلوه ­های بصری: که قرار است در انیمیشن دیده شوند. و تعیین کننده محصول بصری نهایی است. طبیعی است که مراحل تولید مانند استوری برد، متحرک­ سازی، لی اوت و ... نیز دارای اهمیت هستند؛ اما پایه ­های اصلی انیمیشن دو موردی است که نام برده شد.

در انیمیشن ناخدا دندان خنجری نیز  این عناصر را می بینیم که هم در جهت ساخت خوب کار در نظر گرفته شده و هم شخصیت ها و فرم ها و رنگ ها و طراحی بصری به خوبی صورت گرفت است. نویسنده این انیمیشن با کار گرفتن از شخصیت های کوچک داستانی بدون اینکه هیچ نام و رسمی داشته باشند بچه ها را با آرزوهای بزرگ آشنا کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نروژ جشنواره فیلم کودک انیمیشن ها کشور نروژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان